|
|
|
 |
راهاندازی پایگاه جدید |
 |
|
|
|
اصول اخلاقی مجله تحقیقات نوین در برق
1- مجله تحقیقات نوین در برق، همواره به اصول اخلاقی نشر و چاپ دستاوردهای علمی پایبند است.
2-مدیر مسئول، سردبیر و تمامی همکاران مجله خود را موظف به رعایت اصول امانتداری از زمان دریافت مقاله، داوری، نتیجه داوری و چاپ آن میدانند.
3- مجله موظف به انجام داوری دقیق، منصفانه و در حداقل زمان ممکن است و نیز با تمام مقالات دریافتی برخورد عادلانه و یکسان خواهد داشت.
4- مجله به هیچ وجه نویسندگان را ملزم به استناد بیمورد، افزودن یا کمکردن بیمورد نویسندگان مقاله نمی کند.
5- مجله از نویسندگان انتظار دارد که از ارسال مقاله همزمان به چند مجله پرهیز نمایند و یا مقالاتی را که پیشتر به هر زبانی انتشار داده اند، برای چاپ جدید به مجله ارسال ننمایند.
6-مسئولیت صحت و اعتبار مقالات ارسالی به مجله تحقیقات نوین در برق بر عهده همه نویسندگان مقاله است.
7-مقالات ارسالی باید در زمینه تخصصی مجله و دارای جنبه آموزشی و حاصل کار پژوهشی نویسنده یا نویسندگان باشد.
8- در صورتی که نویسنده از آثار پژوهشی دیگران، بدون ارجاع به سند اصلی، استفاده کند، سرقت علمی محسوب شده و چنانچه در مرحله ارزیابی و یا حتی پس از انتشار مقاله این تخلف اثبات شود، مطابق مقررات با نویسندگان برخورد میشود.
9-نویسندگان موظفند تا صحت دقیق و کامل نتایج نظری یا آزمایشگاهی را تایید نمایند و اصول اخلاقی نگارش مقاله را به طور کامل رعایت نمایند. ضروری است که تمامی نویسندگان مقاله سهم درخوری در تهیه مقاله داشته باشند.
10-اصل مقاله های رد شده یا انصراف داده شده از آرشیو مجله خارج خواهد شد و مجله هیچگونه مسئولیتی در قبال آن نخواهد داشت. |
|
|
|
|
|
|
کلیدواژه ها: تگ دوم | تگ اول | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|